Меню

S1. Панирано пилешко месо в специален сос

800 гр.

/пилешко, грах, моркови, чесън, соев сос/

Цена: 17,20 лв.

S2. Пилешко месо "Хиляда вкуса"

800 гр.

/панирано пилешко месо, сладко, кисело, люто, соев сос/

Цена: 17,20 лв.

S3. Юуен Ян

600 гр.

/пилешко, патешко, лук, чесън, соев сос/

Цена: 19,00 лв.

S4. Осем съкровища

800 гр.

/патица, пилешко, телешко, тиквички, моркови, бамбук, печурки, чушки, лук/

Цена: 19,00 лв.

S5. Спагети с патешко

600 гр.

/патица, яйце, зеле, моркови, кълнове, лук/

Цена: 17,20 лв.

S6. Спагети с пиле пане

800 гр.

/пилешко, яйце, зеле, моркови, кълнове, лук/

Цена: 16,30 лв.

S7. Ган Бян

800 гр.

/свинско панирано, лук, моркови, чушки, тиквички/

Цена: 15,00 лв.

S8. Панирани ролца от раци

5 бр.

Цена: 9,30 лв.

S9. Панирани печурки

500 гр.

Цена: 13,00 лв.

Нагоре